Om oss

Väkommen till vackra Fryksdalen i Värmland!

Så kul att du hittat till vår sida och allt det sköna Margical Nature har att erbjuda här i Värmland!

Vi hoppas att du som besökare ska få uppleva det som gör just Värmland och Sverige så fantastiskt. Den storslagna, vackra naturen och den speciella värmländska kulturen. 

Allt  det här på egen hand och i din egen takt!

Din färd går från stuga till stuga genom djupa skogar, längs glittrande sjöar och böljande vacker landsbygd. Troligtvis möter du ingen annan människa under din vandring i skogen, kanske bara en älg eller en räv! Mitt i naturens stillhet är det lätt att gå ner i varv, att bara slappna av och njuta av tystnaden och allt det vackra!

Under tiden du vandrar eller cyklar servar vi dig med allt det praktiska. Transport av bagage, matvaror, förberedelse av middagen och städning av boendet. Våra middagsrätter består av typisk svenska maträtter med inslag av värmländska specialiteter. Så långt som möjligt med ekologiska råvaror och från lokala producenter.

Vi hjälper även företag och grupper med naturliga arrangemang i naturen. 

Under året har vi även temahelger, till exempel yoga & vandring, svampplockning & vandring.

Varmt välkommen till natur- och kulturupplevelser i Värmland!

 

Till startsidan

Magical Nature är medlem i Svenska Ekoturismföreningen som arbetar för mer och bättre ekoturism. Syftet är att bevara och ta ansvar för omtålig natur och kultur både i Sverige och utomlands.

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att ta del av allt spännande som är på gång!