Om oss

Magical Nature erbjuder unika och magiska naturupplevelser i kombination med svenska kultur- och mattraditioner. Vår ambition är att visa det genuint svenska med vandring eller cykling från ort till ort med övernattning i stugor längs vägen. 

Genom skog och landsbygd upplever du mycket av vårt vackra Värmland på nära håll. Ett eller flera kulturbesök berikar din upplevelse och blir ett skönt avbrott på färden.

Sist men inte minst viktigt för helhetsupplevelsen är maten, vår fina svenska husmanskost med inslag av värmländska specialiteter. Givetvis är den så långt som möjligt ekologisk och närproducerad. 

Vi sköter det mesta av det praktiska (läs mer under varje paket) så att du som besökare helt kan ägna dig åt att njuta av naturen och stillheten. 

Med respekt för vår natur har vi valt att arbeta med små grupper på max 5 personer. En liten grupp ökar också chansen att få se mer av djurlivet. 

Den svenska allemansrätten ger oss en unik möjlighet att röra oss fritt i naturen. Det innebär att vi på nära håll kan uppleva växt- och djurliv med möjlighet att t ex plocka bär och svamp. Samtidigt innebär allemansrätten att vi visar hänsyn och varsamhet mot naturen och djuren, mot markägare och människor vi möter.

 

Till startsidan

Magical Nature är medlem i Svenska Ekoturismföreningen som arbetar för mer och bättre ekoturism som bevarar och tar ansvar för omtålig natur och kultur både i Sverige och utomlands.

 

Nyhetsbrev